Nedělní ráno 5 // Březen 2021

3/07/2021

Krásné poledne holky! :) Dnes jsem se vzbudila se skvělou náladou. Věděla jsem, že nemám vůbec žádný to-do list, akorát musím obstarat pár každodenních věcí, jako uvařit oběd a trochu uklidit. Mám tedy téměř volný den. Navíc je venku nádherně a to se vždy vstává lépe, že? 


Už pár dní mě v bytě vítají nádherné tulipány. Už od ledna se na ně těším. Celkově by jaro mohlo začít hned po Vánocích. :D Po probuzení jsem si hned šla naložit rybízový koláč, co dělá mamka. Je luxusní! Připravila jsem si kávu a užívala si volné ráno. :) Akorát jsem odepsala na mail a koukla na Bon Prix. Zjistila jsem, že mi schází základní kousky v šatníku. 


Jak už jsem se v jednom z předchozích článků zmínila, tak mě zase baví cvičení. Po včerejším work outu mě bolí nohy, tak jsem se jen protáhla a vidím to na rest day. :D 


Mám tady někoho, kdo sbírá minerální kameny? Já už nějakou chvíli ano a mám z nich velkou radost. Když je potřebuju omýt, tak právě čekám na sluníčko, abych je zároveň nabila. Na přímém slunci je nechávám několik hodin. 


I ve dny, které trávím celý den doma, tak používám parfémy. Dnes to vyhrál parfém Oriflame s názvem Eclat Femme Weekend. Je to směs sladké a květinové vůně, která je velmi specifická. Ještě jsem nenarazila na podobnou vůni. 


Také přišla řada na péči o sebe - trhání obočí a maska. Ve skříňce jich mám milion a nevím, kterou dřív. Nakonec jsem vybrala Ziaja Manuka Honey. Momentálně mám pleť plnou jizviček a maska s medem by jí mohla zklidnit. 


Následoval čas pro přípravu oběda. Zbylo mi vepřové maso, tak jsem ho udělala s rýží, omáčkou a zeleninou. Mezitím jsem vysála, umyla koupelnu a záchod a utřela prach a stoly. Vždy, když dělám oběd, tak využívám volné chvíle k úklidu, abych po obědě měla volno. Nikdy jsem si nemyslela, že bych tu ukazovala dezinfekci, která mi s úklidem pomáhá. Ale teď, hlavně v době kovidové si myslím, že stojí za zmínku. Jedná se o Sanytol s vůní grepu. Myslím, že každý ocení dezinfekci, která hezky voní. A tahle voní opravdu skvěle! Utírám s ní všechna místa, na které často saháme, jako jsou kliky od oken a od dveří, kuchyňskou linku, vypínače a stoly. Na jaře, kdy to všechno začalo, tak jsem s ní umývala i výtah. :D


To bylo mé klidné nedělní ráno, po 10,5 hodinovém spánku. :D Jak sis ráno užila ty? Dej mi vědět do komentářů! Měj se, Baru <3 

You Might Also Like

22 komentářů

  1. Páni, takový obyčejný článek ze života, ale moc krásný! A máš boží fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje kamene sú krásne. Ja som sa o ne začala viac zaujímať a zatiaľ mám doma iba ametist a rose quartz, nespomeniem si na správny slovenský názov, ale určite si chcem moju kolekciu rozšíriť.
    Inak krásny, pohodový článok. Tulipány mám doma taktiež a dodávajú mi toľko energie, že až.♥

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Takový krásný odpočinkový den 😊. Minerální kameny sice nesbírám, ale jeden mám a to Tygří oko 😊.

    OdpovědětVymazat
  4. Sanytol doma na úklid také používám :) Minerální kameny se mi líbí, sama doma pár menších mám, ale ráda bych svojí sbírku rozšířila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsi moc hezké a pohodové ráno a tak to má být! Ten koláč vypadá báječně. :))

    OdpovědětVymazat
  6. To je neděle jako malovaná. :) Já spala také do růžova, byla jsem doma, kamarád mi přivezl ovoce před dům a spíš jsem kuchtila v kuchyni :) Minerály jsem sbírala jako mladší, dokonce není tomu tak dlouho a několik jsem našla schovaných v poličce a už jsou na výstavce. Rest day ti závidím, já od cvičení neumím moc vypnout, mám pak hrozně blbé pocity... ale dneska už jsem musela.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Tulipány jsou krásné a souhlasím, jaro by mohlo začít rovnou po Vánocích!
    Drahé kameny miluji od dětství, mám je všude po domě, i doma v Česku v bytě. Akorát bych dávala pozor, některé kameny, např. ametyst, ztrácí na slunci svou barvu, a to by byla škoda!

    OdpovědětVymazat
  8. To vypadá na super neděle :) A ta sbírka kamenů je super. Mně se to u ostatních líbí, ale hrozně mě odrazuje, že by se mi na to prášilo a nemám to moc kam dát :X
    Jinak já si v neděli vyšla s přítelem na nákup a zakončili jsme ho pivem a procházkou. A pak doma pohoda O:)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek. :))
    Takové dny bez povinností mám také ráda. Vůni od Oriflame jsem asi měla podobnou, protože ten název je mi povědomý. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak takéto rána su na nezaplatenie. Ked može človek vyspávať a potom robit len to čo sa mu zachce. Ja občas tiež také mávam, ale tedy velmi málo.
    Inak krásne fotky.
    Kamene nezbieram, ale vyzeraju krásne.
    A Sanytol mám doma vždy už dávno, ešte predtým než vypukla pandemia.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  11. Tak den bez to do listu ti vážně závidím, takový já neměla už ani nepamatuji. :D Do školy toho mám pořád takovou miliardu, že ani nevím, kde začít. :/ Tak snad se to co nejdřív zase trochu uklidní.
    Tulipány v březnu jsou prostě must have. Nic jiného nepřinese jarní feeling víc, než tenhle boží pugét. ♥ Za mě by po Vánocích teda mohlo být rovnou léto. Jaro a podzim jsou všeobecně pro mě zbytečná období :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nejhorší, když toho má člověk tolik, že se mu vlastně ani nic z toho dělat nechce! :D:D Ha :D:D Přitom jaro je tak nádherné roční období :D:D

      Vymazat
  12. Miluju tyhle rána! Krásný fotky. Kde kupuješ kamínky?:) Hrozně bych je chtěla začít sbírat!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamínky sháníme většinou v obchodech s dárkovým zbožím. V Kroměříži je takových obchůdků více. Třeba v Kutné hoře mají i obchůdky pouze s minerálními kamínky. :)

      Vymazat
  13. Také miluji tulipány :) <3
    Mamka má hodně ráda minerální kameny, mají své kouzlo :)
    Sanytol máme doma taky a nemohu si ho vynachválit :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Baru! Moc krasny blog! A hezky clanek, mineralni kameny jsem zacala sbirat nedavno a miluju je!!! A ten rybizov kolac, mnam:)). Mej se krasne!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář