Nápady na Valentýnské dárky 2021

2/08/2021

Za necelý týden tady máme Valentýn, svátek všech zamilovaných. Přes to, že tento svátek jindy neslavíme, tak letos jsem se rozhodla obdarovat každého člena rodiny. Především proto, abych udělala radost v této zvláštní době. V dnešním článku ti ukážu, jaké dárečky jsem pro rodinu vybrala. V závěru článku najdeš ještě různé tipy na další dárky. :) 

Když se řekne Valentýn, tak si představím čokoládu, společnou večeři a růže. Každý člen naši rodiny miluje čokoládu, takže volba byla jasná. Pro každého jsem vzala jednu bonboniéru. 

Ségra taky miluje čokoládu, ale bohužel na ní má alergii, takže jsem musela zvolit nějakou alternativu. Když mě oslovil e-shop Trenýrkárna se spoluprací, tak jsem věděla, že se mi tam pro ségru jistě něco zalíbí. Nemýlila jsem se a to, co jsem vybrala ségře jsem si rovnou taky vzala. :D 

Pokud bys ráda dala dárek svému příteli, kamarádce nebo rodinným příslušníkům a z Trenýrkárny by se Ti něco líbilo, tak mám 3 slevové kódy, klidně si o ně napiš na mail. :) Pokud si říkáš, že je pozdě, tak není. Určitě ti balíček stihne přijít. Objednávky odesílají na druhý den od zaplacení, takže svou zásilku obdržíš den poté. Takhle rychle doručený balíček už jsem dlouho neměla. Přišel hezky zabalený a dokonce se v něm nacházely dárečky - rouška, placka a samolepka. Samolepka je od organizace Loono a placka od nadačního fondu Pink Bubble, se kterými Trenýrkárna spolupracuje. Možná víš, že 4. února je světový den boje proti rakovině. Trenýrkárna se rozhodla 4.2. přispět 10 % z obratu zmíněným nadacím. Super nápad! 

Podle názvu se může zdát, že na e-shopů najdeš pouze pánské trenýrky, ale není tomu tak. Můžeš si objednat trička, pyžama, ponožky nebo třeba plavky. Všechno jak v pánské verzi, tak dámské. A protože se mi líbí barevné spodní prádlo pro páry, tak jsem nám jedny trenýrky značky Elka underwear se ségrou vybrala. Jsou vínové barvy s bílými hrdličkami, z příjemného materiálu. Myslím, že je využiji na spaní nebo na letní domácí pohodičku. Doporučuji sledovat tabulku velikostí. Konkrétně u těchto jsme volily o číslo větší velikost než obvykle máme. 



Líbily se mi i dlouhé ponožky od Pumy, které se v zimě prostě hodí. Ať už na válení v posteli nebo na výšlap. Tohle balení obsahuje 2 páry ponožek. Trenýrkárna nabízí i bláznivé barevné ponožky, ale těch už mám doma moc, chtělo to něco jednoduchého. 


Teď Ti ukážu fotky dárků nebo gest, které mi připadají velmi nápadité. 





A jak budeš letos trávit Valentýna ty? Budeš ho slavit s přítelem, s kamarádkou nebo tento den nějak speciálně neřešíš? Určitě mi napiš své plány a popřípadě dárečky, které věnuješ. :) <3

You Might Also Like

30 komentářů

  1. Beautiful gifts! The shorts are too cute!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  2. Pekné tipy, čokoláda, alebo spodné prádlo, tak to je taká klasika. My Valentína nejak neprežívame, normálny den.. nič špeciálne nechystame.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný tipy:) Valentýn budu slavit s přítelem, ale užíváme si ho v podobě dobrého jídla a ležení v posteli:D

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy :-). Valentýn "oslavím" společně s přítelem. On na tyto svátky moc není, takže nijak velce to slavit ani nebudeme. Nejspíš něco dobrého uvařím a upeču :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Super tipy, párové trenky jsem příteli dávala k Vánocům, k Valentýnu jsem pro změnu objednala párová trička :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já jsem je právě viděla u tebe na blogu a moc se mi líbily! :D :) Super nápad!

      Vymazat
  6. Skvělé tipy. Valentýn budu slavit s přítelem až dodatečně o víkend déle, až se mi vrátí z pracovní cesty, ale dárek už má, dostane balíček - piva, dobroty, hru, přání atd. :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že si to i tak užijete :) Máš pro něj super dárky! :)

      Vymazat
  7. Krásné tipy na dárečky. Určitě potěší každou ženu i muže. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Jsou to krásné tipy, už vím co si sama sobě koupím k Valentýnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý nápad! :D Já už ponožky i trenýrky na sobě měla a jsou super! <3

      Vymazat
  9. Krásné tipy! Vlastně mě nikdy nenapadlo, dát na Valentýna něco rodině, ale díky tobě to letos taky udělám, takže děkuju. :) Jinak my ho budeme s přítelem slavit jen tak jednoduše, uděláme si domácí burgery, pustíme film, nalijeme vínko a tak. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost! :) Jé, tvůj plán zní skvěle.. Snad si to užijete! <3

      Vymazat
  10. Zatiaľ som priateľovi kúpila presne túto bonboniéru Modré z neba, haha. My si určite kúpime takúto nejakú drobnosť navzájom ako prekvapko, ale nič drahé, lebo to chceme mať ako prekvapenie a drahšie darčeky si vždy radšej povieme, čo chceme, aby sme nekupovali niečo, čo ten druhý vlastne nepotrebuje a nechce. Ale určite si niečo uvaríme a celkom si ma inšpirovala tou fotkou s pizzami v tvare srdca, to by som celkom rada spravila! :) A ešte si ma inšpirovala v tom, že kúpim aj nejaké drobné čokoládky aj mojich rodičom, pretože ich predsa tiež ľúbim ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je výborná! :) Určitě, tak je to stejně nejlepší. Kdybys tu pizzu dělala, určitě ji ukaž na blogu :) To jsem rada, že jsem tě inspirovala, užij si Valentýna <3

      Vymazat
  11. Veľmi pekné, milé a originálne darčeky ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné fotky a inspirace! Já popravdě ani nevím, zda budu letos nějak extra slavit, nejraději bych někam na jídlo, ale vše je zavřené a tak asi budeme jen doma, i když pro přítele něco mám a doufám, že ho tím mile překvapím.

    OdpovědětVymazat
  13. To je boží, hlavně ty párové trenýrky. :D
    Já letos asi poprvé v životě budu na Valentýna s mužem... Ale nic k Valentýnu neočekávám, protože zatím ještě nejsme pár. :D A nemáme se vidět kvůli Valentýnu, ale protože nám zrovna vyšlo volno. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D miluju tvoje příběhy s muži :D doufám, že i o tomhle budeš psát <3

      Vymazat
  14. Já stále přemýšlím, co vymyslet pro přítele, ale myslím, že nakonec budeme jen rádi, že jsme spolu, dáme si dobrou večeři a pustíme si film! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letos ani nic jiného moc nepůjde. I tak myslím, že si to užijete :)

      Vymazat
  15. Kéž bych Valetnina slavila a hlavně měla s kým :) Pečená srdíčka vypadají dokonale. Co se týká té bomboniery tak to je porno v puse, opravdu vynikající, asi nejlepší co jsem kdy jedla. :) + teda takové ty ferera :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář